Plantevægge

Vores plantevægge

I takt med at markedet for plantevægge er vokset hastigt de senere år, så er der kommet flere og flere plantevægssystemer på markedet. I Gamst Danplant har vi indgået et tæt samarbejde med hollandske Mobilane, der er specialister på området, og i gennem mange år videreudviklet på deres unikke system -LivePanel. LivePanel er et gennemtestet system, der sikrer optimal trivsel til planterne og en langtidsholdbar og utrolig fleksibel løsning.

Plantevægge er meget individuelle, og de skal naturligvis kunne tilpasses det enkelte domicil. Størrelserne kan variere fra ganske få m2 til kæmpe vægge på over 100 m2. Fællesnævneren for plantevæggene er dog, at der er tale om mange planter pr. m2, så plantevæggene bidrager positivt til det målbare indeklima, og dermed i sidste ende øget produktivitet. Endvidere kan plantevæggene være med til at underbygge virksomhedens grønne profil, og skabe et unikt blikfang.

Plantevæggene tilpasses virksomhedens ønsker for design i forhold til plantevalg, hvad enten det skal være en stram og minimalistisk plantevæg, eller det skal være en mere vild og ustruktureret plantevæg. Dog er der visse hensyn at tage i forhold til lysmængde og størrelsen på plantevægge. Vi anbefaler at plantevægge over 10 m2 tilkobles automatisk vanding, mens mindre vægge kan vandes manuelt i forbindelse med servicebesøgene.

LivePicture - plantevæg i stedet for kunst på væggen

LivePicture er en mellemting mellem kunst og plantevægge. Den er opbygget som et billede der hænges op på væggen, men består af plantekassetter og udgør en flot lille plantevæg med ramme. I rammen er vandreservoiret, der kan rumme vand nok til 6 uger. I øvrigt er LivePicture let at montere og kræver hverken ekstern vand eller strøm, lige som den også er meget let at flytte, hvis der skal laves om i indretningen.

LivePicture er således en rigtig god løsning der, hvor man overvejer en lille plantevæg, og har brug for en fleksibel løsning og nem installering – den kræver kun et søm at hænge på. Rammerne på billedet kommer i forskellige farver og kan således tilpasses øvrig inventar.

LiveDivider - mobile plantevægge

LiveDivider er en mobil plantevæg, der er beplantet på begge sider, hvorfor den fungerer perfekt som rumdeler. Den kan være med til at sænke støjniveauet mellem skriveborde, skabe mere private rum i kantinen eller lign. Det innovative design i LiveDivider’en gør, at den ikke kræver noget ekstern strøm, og at den kan vandes op, så der kun er behov for vanding hver 4. uge.

Mosvægge

Ønsker man akustik forbedring og samtidig at bringe noget grønt til rummet, så er mosvæggene en nem og fleksibel løsning. Mosvæggene bidrager i modsætningen til plantevæggene ikke til forbedret luftfugtighed, men de hjælper meget på akustikken i rummet og skaber samtidig en grøn profil. En anden fordel med mosvæggene er den lette installation, der gør det muligt at installere dem på stort set alle flader, sågar stolper, skrålofter mm. Mosvæggene er en næsten vedligeholdelsesfri løsning, hvorfor den er meget billig i drift.

Leje af plantevæg

Plantevægge kan ofte være en relativ stor investering, og er der ikke lige budgetteret med sådan investering, så kan det ofte være en fordel at leje plantevæggen i stedet for, og blot have en fast månedlig udgift. Vi anvender kassettesystemet LivePanel fra Mobilane i Holland. Blandt de mange fordele ved dette system er bl.a., at det er forholdsvist let at installere og afmontere. Da LivePanel er fastmonteret på væggen, og dermed kræver lidt mere installation og opsætning end LivePicture og LiveDivider, så tilbydes denne løsning som udgangspunkt kun med min. 36 mdr. løbetid. Derimod tilbyder vi såvel LivePicture og LiveDivider med bindingsperioder ned til 18 mdr.

Planteservice
Udtalelse fra samarbejdspartner

Planteservice

Marcus Møberg - ASENTO

Hos Asento har vi arbejdet sammen med Gamst Danplant over en længere periode, og vi er mere end tilfredse med samarbejdet


5 / 5 stjerner

KONTAKT OS PÅ TLF: 7631 7050
FOR AT HØRE NÆRMERE