Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 75536877 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Mosvægge

   

  Brug for hjælp?

  Kontakt os

  MOSVÆGGE GIVER PLADS TIL KREATIVITET

  Indretning skaber rum til kreativitet såvel praktiske fordele, og det opnår man alt sammen med implementeringen af dekorationer med mos. Ønsker man akustiske forbedringer og samtidig at skabe et grønnere udtryk til rummene på arbejdspladsen, så er en mosvæg en nem og fleksibel løsning, der ikke går på kompromis med resultatet. Mosvæggene bidrager, i modsætningen til plantevæggene, ikke til forbedret luftfugtighed. Mosset er ikke en levende organisme, som andre beplantninger, men de hjælper positivt på akustikken i rummet. Endvidere vil det på samme tid resultere i en minimal vedligeholdelse og markant lave serviceomkostninger. Det kan være nødvendigt at støve mosvæggene af efter behov, men der er ikke tilknyttet yderligere vedligeholdelse opgaver eller vandingssystemer. En anden fordel med mosvæggene er den lette installation, der gør det muligt at installere dem på stort set alle flader, sågar stolper, skrålofter mm. Det giver endvidere mange muligheder for at sætte sit eget personlige præg på sine løsninger med mos.

  Minimal vedligeholdelse og lave omkostninger

  Mosvæggene, der næsten udgør en vedligeholdelsesfri løsning, er meget billige i drift, og der vil derfor kun være udgifter i tilfælde af behov for reparation af mosvæggene, som vi hos GamstDanplant løser effektivt og hurtig for dig.


  En mosvæg kan tilpasses alle former og størrelser.

  DYNAMISK OG KREATIV LØSNING

  Hos Gamstdanplant tilbyder vi dig muligheden for en komplet løsning, der gør op med både det kliniske design og pladsmangel. Mos er et medgørligt element, der skaber elegante og dynamiske løsninger i alle former og størrelser. Specielt i kontormiljøer hvor der er en begrænset gulvplads eller store bare overflader til skue vil der kunne skabes nytænkende løsninger med mosvægge.

  Det komplette løsning består i alt lige fra udarbejdelserne af pladerne såvel som den sidste installering. En mosvæg fra os er fremstillet af støjjusterende plader samt påsætningen af højkvalitets pudemos eller raindeer mos efter ønske til det endelige resultat. Endvidere vil mosvæggen være monteret med hjul, der giver en funktionel og fleksibel løsning, der har betydelige støjjusterende fordele. Det giver plads til hinanden på en arbejdsplads, der ikke længere vil opleve generende og uønsket lyde eller støj.

  Vi tilbyder dig muligheden for at få implementeret logo eller slogans som en central del af indretning, der ligeledes fungerer lyddæmpende. I stål vil vi konstruere og modellere former og løsninger, der passer til dine omgivelser og lokaler. Det vil give en rød tråd i indretningen, der er til stor forbløffelse for medarbejdere såvel som gæster, der vil opleve en afdæmpet men kreativ løsning, der ikke er overladt til tilfældighederne.

  Vi glæder os til at samarbejde med dig

  Vi hos GamstDanplant er altid klar til at skabe nye projekter i samarbejde med vores kunder og gør en stor ære ud af udforme et tilfredsstillende resultat i alt lige fra mindre mosvægge til større og unikke dekorationer. Kontakt os endelig i tilfælde af spørgsmål eller henvendelser om et eventuelt samarbejde.

  Kontakt os her

  SKAB ET GRØNT MILJØ PÅ ARBEJDSPLADSEN

  Mosvæggen er det oplagte valg, hvis der ønskes en simpel løsning, når det drejer sig om at skabe et grønt miljø på arbejdspladsen. Den grønne farve forbindes til naturen og er et afdæmpet men stadig dekorativt element, der i sin enkelthed vil pynte og give en grønnere profil. Mosvægge kan udskifte mere larmende dekorationer som billeder, hvor den forbedrede akustik bevares i de store såvel som mindre kontormiljøer. Der er dog ligeledes muligheden for at implementere den grønne profil i kantiner og lignede, hvor plantevægge og lignende ikke er tilladte. Samtidig vil det netop være oplagt at vælge en mosvæg, hvis der skal skabes en løsning i forbindelse med ændring af akustikken på arbejdspladsen - det vil kun være en fordel, at implementere en grøn løsning, fremfor mange af de andre løsninger, der findes på markedet for akustikforbedring. De førnævnte plantevægsløsninger, LivePicture og LiveDivider, vil også have en positiv effekt på akustikken i rummet, men ikke i samme grad som mosvægge - så er det særligt akustikken der lægges vægt på, vil mosvæggen være at foretrække.


  En mosvæg forbedrer akustikken på kontoret.

  En mosvæg eller billede forbedrer akustikken i kontormiljøet.

  EN MOSVÆG FORBEDRER AKUSTIKKEN

  Dermed ikke sagt, at det ikke er muligt at kombinere flere løsninger, det vil naturligvis være muligt at skabe en kombination af plantevægge, hvor både mosvægge, LivePicture og LiveDivider bliver implementeret som en del af kontormiljøet - således opnås både fordelene ved diversiteten i planterne, og akustikken i kontormiljøet forbedres.
  En mosvæg eller mosbilleder vil dog i sig selv have en høj støjreducering, der giver en bedre akustik i de pågældende lokaler. Fordelene med akustik forbedringerne behøver ikke længere at optage unødig plads eller skabe et tungere udtryk til rummene. Er der en bar overflade, så er der plads til en mos løsning, der går op i en højere enhed med de visuelle fordele og de praktiske. Ligeledes udgør mosvægge et godt og billigere alternativ uden, at der gås på kompromis med produktet og resultatet.