Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en løsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 76 31 70 50 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

Kontakt os
Kundecenter login

Mosvægge

Vælg mostype

Vælg hvilken type mos du ønsker

Flat moss

Flot naturlig mos i mørkegrønne nuancer.
Anbefales til alle størrelser vægge, billeder, mobile mosvægge og akustikvægge

Ball moss

Flot mos i naturlige runde former.
Anbefales i kombination med Flat moss til billeder. Kan også bruges til mobile mosvægge og akustikvægge

Reindeer moss

Flot mos i flere grønne nuancer.
Anbefales til alle størrelser vægge og billeder. Kan også bruges til mobile mosvægge og akustikvægge.

Vælg Reindeer mosfarve

Vælg hvilken farve mos du ønsker

Dark green

Forest green

Spring green

Lav en ny beregning

Beregn prisen på en mosvæg

Beregn nemt og hurtigt din pris på mosvægge.

  0 meter bred
  0 meter høj
Lav en ny beregning

Priser på en 0 X 0 meter mosvæg

Bestil et uforpligtende tilbud og bliv ringet op af en af vores konsulenter.

Kontantpris
1.000 kr.

Kontant betaling

Finansieret
1.000 kr.

Plus 580 kr. hver måned i 24 måneder

Obligatorisk: Planteservice til 300 kr. pr. måned.
Ball moss
Kontakt os

Kontakt os for en pris på Ball moss.

Alle priser er vejledende

Forudsætninger for beregningen

Udgifter til montering/installation er ikke inkl. i tilbuddet.

Priserne er vejledende og ekskl. moms

Vi leverer ikke til private hustande

Lav en ny beregning

Bestil et uforpligtende tilbud

Bliv ringet op af en af vores konsulenter til en uforpligtende snak...

Mostype: Flat moss
Mosvæg mål: 0 x 0 meter
Pris: Kontakt os
Kontant pris: 1.000 kr.
Total: 500 kr.
Kontant pris: 1.000 kr.
Afbetaling: 500 kr.
Løbetid: 24 måneder

Alle priser er vejledende og ekskl. moms.

Lav en ny beregning

Brug for hjælp?

Kontakt os

MOSVÆGGE GIVER PLADS TIL KREATIVITET

Indretning skaber rum til kreativitet såvel praktiske fordele, og det opnår man alt sammen med implementeringen af dekorationer med mos. Ønsker man akustiske forbedringer og samtidig at skabe et grønnere udtryk til rummene på arbejdspladsen, så er en mosvæg en nem og fleksibel løsning, der ikke går på kompromis med resultatet. Mosvæggene bidrager, i modsætningen til plantevæggene, ikke til forbedret luftfugtighed. Mosset er ikke en levende organisme, som andre beplantninger, men de hjælper positivt på akustikken i rummet. Endvidere vil det på samme tid resultere i en minimal vedligeholdelse og markant lave serviceomkostninger. Det kan være nødvendigt at støve mosvæggene af efter behov, men der er ikke tilknyttet yderligere vedligeholdelse opgaver eller vandingssystemer. En anden fordel med mosvæggene er den lette installation, der gør det muligt at installere dem på stort set alle flader, sågar stolper, skrålofter mm. Det giver endvidere mange muligheder for at sætte sit eget personlige præg på sine løsninger med mos.

Minimal vedligeholdelse og lave omkostninger

Mosvæggene, der næsten udgør en vedligeholdelsesfri løsning, er meget billige i drift, og der vil derfor kun være udgifter i tilfælde af behov for reparation af mosvæggene, som vi hos GamstDanplant løser effektivt og hurtig for dig.


En mosvæg kan tilpasses alle former og størrelser.

DYNAMISK OG KREATIV LØSNING

Hos Gamstdanplant tilbyder vi dig muligheden for en komplet løsning, der gør op med både det kliniske design og pladsmangel. Mos er et medgørligt element, der skaber elegante og dynamiske løsninger i alle former og størrelser. Specielt i kontormiljøer hvor der er en begrænset gulvplads eller store bare overflader til skue vil der kunne skabes nytænkende løsninger med mosvægge.

Det komplette løsning består i alt lige fra udarbejdelserne af pladerne såvel som den sidste installering. En mosvæg fra os er fremstillet af støjjusterende plader samt påsætningen af højkvalitets pudemos eller raindeer mos efter ønske til det endelige resultat. Endvidere vil mosvæggen være monteret med hjul, der giver en funktionel og fleksibel løsning, der har betydelige støjjusterende fordele. Det giver plads til hinanden på en arbejdsplads, der ikke længere vil opleve generende og uønsket lyde eller støj.

Vi tilbyder dig muligheden for at få implementeret logo eller slogans som en central del af indretning, der ligeledes fungerer lyddæmpende. I stål vil vi konstruere og modellere former og løsninger, der passer til dine omgivelser og lokaler. Det vil give en rød tråd i indretningen, der er til stor forbløffelse for medarbejdere såvel som gæster, der vil opleve en afdæmpet men kreativ løsning, der ikke er overladt til tilfældighederne.

Vi glæder os til at samarbejde med dig

Vi hos GamstDanplant er altid klar til at skabe nye projekter i samarbejde med vores kunder og gør en stor ære ud af udforme et tilfredsstillende resultat i alt lige fra mindre mosvægge til større og unikke dekorationer. Kontakt os endelig i tilfælde af spørgsmål eller henvendelser om et eventuelt samarbejde.

Kontakt os her

SKAB ET GRØNT MILJØ PÅ ARBEJDSPLADSEN

Mosvæggen er det oplagte valg, hvis der ønskes en simpel løsning, når det drejer sig om at skabe et grønt miljø på arbejdspladsen. Den grønne farve forbindes til naturen og er et afdæmpet men stadig dekorativt element, der i sin enkelthed vil pynte og give en grønnere profil. Mosvægge kan udskifte mere larmende dekorationer som billeder, hvor den forbedrede akustik bevares i de store såvel som mindre kontormiljøer. Der er dog ligeledes muligheden for at implementere den grønne profil i kantiner og lignede, hvor plantevægge og lignende ikke er tilladte. Samtidig vil det netop være oplagt at vælge en mosvæg, hvis der skal skabes en løsning i forbindelse med ændring af akustikken på arbejdspladsen - det vil kun være en fordel, at implementere en grøn løsning, fremfor mange af de andre løsninger, der findes på markedet for akustikforbedring. De førnævnte plantevægsløsninger, LivePicture og LiveDivider, vil også have en positiv effekt på akustikken i rummet, men ikke i samme grad som mosvægge - så er det særligt akustikken der lægges vægt på, vil mosvæggen være at foretrække.


En mosvæg forbedrer akustikken på kontoret.

En mosvæg eller billede forbedrer akustikken i kontormiljøet.

EN MOSVÆG FORBEDRER AKUSTIKKEN

Dermed ikke sagt, at det ikke er muligt at kombinere flere løsninger, det vil naturligvis være muligt at skabe en kombination af plantevægge, hvor både mosvægge, LivePicture og LiveDivider bliver implementeret som en del af kontormiljøet - således opnås både fordelene ved diversiteten i planterne, og akustikken i kontormiljøet forbedres.
En mosvæg eller mosbilleder vil dog i sig selv have en høj støjreducering, der giver en bedre akustik i de pågældende lokaler. Fordelene med akustik forbedringerne behøver ikke længere at optage unødig plads eller skabe et tungere udtryk til rummene. Er der en bar overflade, så er der plads til en mos løsning, der går op i en højere enhed med de visuelle fordele og de praktiske. Ligeledes udgør mosvægge et godt og billigere alternativ uden, at der gås på kompromis med produktet og resultatet.