Kundecenter login

Mosvægge

Skab et grønt miljø på arbejdspladsen med en mosvægSkab et grønt miljø på arbejdspladsen med en mosvæg

Brug for hjælp?

Kontakt os

Mosvægge

Ønsker man akustisk forbedring og samtidig at bringe noget grønt til rummet, så er en mosvæg en nem og fleksibel løsning. Mosvæggene bidrager, i modsætningen til plantevæggene, ikke til forbedret luftfugtighed, men de hjælper meget på akustikken i rummet og skaber samtidig en grøn profil. En anden fordel med mosvæggene er den lette installation, der gør det muligt at installere dem på stort set alle flader, sågar stolper, skrålofter mm. Mosvæggene er en næsten vedligeholdelsesfri løsning, hvorfor de er meget billige i drift, da de ikke koster noget i service, og der vil derfor kun være udgifter i tilfælde af behov for reparation af mosvæggene.

Skab et grønt miljø på arbejdspladsen

Mosvæggen kan altså være det oplagte valg, hvis der ønskes en simpel løsning, når det drejer sig om, at skabe et grønt miljø på arbejdspladsen. Samtidig vil det netop være oplagt, at vælge en mosvæg, hvis der skal skabes en løsning i forbindelse med ændring af akustikken på arbejdspladsen - det vil kun være en fordel, at implementere en grøn løsning, fremfor mange af de andre løsninger, der findes på markedet for akustikforbedring. De førnævnte plantevægsløsninger, LivePicture og LiveDivider, vil også have en positiv effekt på akustikken i rummet, men ikke i samme grad som mosvæggen - så er det særligt akustikken der lægges vægt på, vil mosvæggen være at foretrække.  

En mosvæg forbedrer akustikken

Dermed ikke sagt, at det ikke er muligt at kombinere flere løsninger, det vil naturligvis være muligt at skabe en kombination af plantevægge, hvor både mosvæggen, LivePicture og LiveDivider bliver implementeret som en del af kontormiljøet - således opnås både fordelene ved diversiteten i planterne, og akustikken i kontormiljøet forbedres.

Kontakt os

Send en mail eller ring på telefon 76 31 70 50, hvis du har spørgsmål. Vi sidder altid parat til at svare på dine spørgsmål.