Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 75536877 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Services

  Planteservice, plantevægge og dekorationer

  Hos Gamst Danplant hjælper vi med at finde de planter og den stil, der matcher din virksomheds behov og miljø. Vi tænker kreativt og udvikler spændende løsninger til blandt andet receptionen, kontormiljøet og mødelokalet.

  Planteservice – mode et sundt og inspirerende arbejdsmiljø

  I fællesskab udvælger vi de planter, som passer ind i jeres omgivelser i forhold til størrelser, form, udtryk, funktion og vækstbetingelser. Vi sørger samtidig for at finde de kummer, der passer til indretningen.

  Med i vores løsninger er en ugentlig eller månedlig serviceaftale, der betyder at vores gartnere tager sig af alt det praktiske – lige fra levering, vanding, gødning, beskæring, aftørring af blade og al øvrig plantepleje.

  Læs mere om planteservice eller leje af planter.

  Planteservice

  Med planteservice fra Gamst Danplant, skal du ikke selv tænke på vanding, vedligeholdelse og udskiftning af planter. En planteserviceaftale fra Gamst Danplant er nemlig en totalaftale, hvor vi kommer i et fast interval og sørger for, at beplantningen altid er frisk og flot.

  Læs mere om planteservice

  Plantevægge – den naturlige vej til et sundere indeklima

  En plantevæg er en imponerende, levende og dynamisk organisme, der er med til at skabe eller ændre hele stemningen og udtrykket i et rum. Med sin tilstedeværelse trækker den naturen ind i kontorlandskabet og medvirker samtidig til en mere afslappet atmosfære og et bedre indeklima, og derudover fungerer den som effektiv støjdæmpning.

  Vores gartnere er specialuddannede inden for botaniske installationer og rådgiver om hele processen med vækst, trivsel og opsætning af plantevægge, der kræver store forhold og gennemtænkt planlægning. De tænker desuden plantevæggen ind som et integreret indretningselement, der står harmonisk i forhold til resten af bygningen.

  Læs mere om plantevægge.

  En plantevæg forbedrer indeklimaet

  Udover at være dekorativ, er plantevæggen med til at forbedre indeklimaet og akustikken. Planterne renser luften i kontoret, øger luftfugtigheden og omdanner udåndingsluften (CO2) til ilt. Du får altså et langt bedre og sundere indeklima.

  Læs mere om plantevægge

  Dekorationer – der er også mode i blomsterriget

  Moden skifter. Dette gør sig også gældende i blomster- og planteriget, hvor der hele tiden kommer nye muligheder, metoder og kombinationsmaterialer.

  Vi holder os opdaterede om trends og tendenser, så vi kan tilbyde dig moderne og flotte dekorationer, der gør en forskel i din virksomhed. Både i forhold til at skabe en eksklusiv stemning og i forhold til at din virksomhed kan byde kunder og medarbejder velkommen i et moderne og levende miljø.

  Med vores dekorationer følger der en serviceaftale med, der betyder at din virksomhed løbende får udskiftet dekorationerne. Herved sørger vi for, at din virksomhed altid er med på den seneste mode.

  Læs mere om dekorationer eller kontorbeplantning.