Kundecenter login

Services

Brug for hjælp?

Kontakt os

PLANTESERVICE - MOD ET SUNDT OG INSPIRERENDE ARBEJDSMILJØ

Hos Gamst Danplant hjælper vi med at finde de planter og den stil, der matcher din virksomheds behov og miljø. Vi tænker kreativt og udvikler spændende løsninger til blandt andet receptionen, kontormiljøet og mødelokalet.

I fællesskab udvælger vi de planter, som passer ind i jeres omgivelser i forhold til størrelser, form, udtryk, funktion og vækstbetingelser. Vi sørger samtidig for at finde de kummer, der passer til indretningen.

Med i vores løsninger er en ugentlig eller månedlig serviceaftale, der betyder at vores gartnere tager sig af alt det praktiske – lige fra levering, vanding, gødning, beskæring, aftørring af blade og al øvrig plantepleje.

Læs mere om planteservice eller leje af planter.


Vores gartnere er specialuddannede inden for botaniske installationer.

Skab en afslappet atmosfære og et bedre indeklima med en plantevæg.

PLANTEVÆGGE - DEN NATURLIGE VEJ TIL ET SUNDERE INDEKLIMA

En plantevæg er en imponerende, levende og dynamisk organisme, der er med til at skabe eller ændre hele stemningen og udtrykket i et rum. Med sin tilstedeværelse trækker den naturen ind i kontorlandskabet og medvirker samtidig til en mere afslappet atmosfære og et bedre indeklima, og derudover fungerer den som effektiv støjdæmpning.

Vores gartnere er specialuddannede inden for botaniske installationer og rådgiver om hele processen med vækst, trivsel og opsætning af plantevægge, der kræver store forhold og gennemtænkt planlægning. De tænker desuden plantevæggen ind som et integreret indretningselement, der står harmonisk i forhold til resten af bygningen.

Læs mere om plantevægge.

DEKORATIONER - DER ER OGSÅ MODE I BLOMSTERRIGET

Moden skifter. Dette gør sig også gældende i blomster- og planteriget, hvor der hele tiden kommer nye muligheder, metoder og kombinationsmaterialer.

Vi holder os opdaterede om trends og tendenser, så vi kan tilbyde dig moderne og flotte dekorationer, der gør en forskel i din virksomhed. Både i forhold til at skabe en eksklusiv stemning og i forhold til at din virksomhed kan byde kunder og medarbejder velkommen i et moderne og levende miljø.

Med vores dekorationer følger der en serviceaftale med, der betyder at din virksomhed løbende får udskiftet dekorationerne. Herved sørger vi for, at din virksomhed altid er med på den seneste mode.

Læs mere om dekorationer eller kontorbeplantning.


Inspirerende og varierende dekorationer giver et godt blikfang.

Kontakt os

Send en mail eller ring på telefon 76 31 70 50, hvis du har spørgsmål. Vi sidder altid parat til at svare på dine spørgsmål.