Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 75536877 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Indeklima på arbejdspladsen

  Få et bedre indeklima på arbejdspladsen

  Vi hos Gamst Danplant har sat os for at skabe inspirerende og flotte planteinstallationer. Markedet indenfor diverse forskellige beplantninger til brugen i indretningen har vist sig at have en stor succes. Flere og flere virksomheder, af forskellige slags både i forbindelse med eksempelvis kontor eller receptionen, vil opleve et markant mere professionelt udtryk. Beplantningerne signalerer, at der på stedet er tænkt over detaljerne, samt at der er overskuddet til at tænke ud af boksen. Dette er både gældende for kunder og gæster, men ligeledes internt i virksomheden, så vil det bidrage til en øget inspiration hos medarbejderne. Det vil derfor markant forbedre den synlige æstetisk, der også er vigtig at have i mente.

  Udover at man ved at implementere kontorplanter, plantevægge osv. opnår et højere niveau indenfor indretning, og ikke mindst at det er en fryd for øjet, så er der også andre betydelige fordele. Frodige og sunde beplantninger bidrager til et langt bedre indeklima på arbejdspladsen. Hvis man arbejder dag ind og dag ud på et kontor uden videre tiltag til at forbedre indeklimaet, så vil man hurtigt opleve en forværret produktivitet og i nogle tilfælde en større tendens til trykken for hovedet.

  Hvis man i højere grad vælger at implementere beplantninger på ens arbejdsplads, så vil man opleve markante fordele, som alle på arbejdspladsen vil nyde godt af:

  • Luftfugtigheden vil blive øget
  • Støjen vil blive reduceret
  • Flot kunst til rummene
  • Skaber et større fokus på et grønt image

  Rent biologisk så reducerer planter luftens indhold af flygtige organiske stoffer. Dertil vil luftfugtigheden blive markant øget, hvilket er en fordel, hvis det er besværet at lufte ud i løbet af dagligdagen. Planter har derudover den utrolige egenskab at kunne omsætte CO2 direkte til ilt. For at dette skal gøre sig gældende, så er det vigtigt, at planterne har både vand og lys til rådighed. Dette er imidlertid ikke et problem, når man får anskaffet sig plantevægge hos Gamst Danplant.

  Et forbedret indeklima på arbejdspladsen vil ligeledes have stor betydning for medarbejderne. Det vil bidrage til en øget produktivitet samt en øget motivation. Derudover er der sket markante forskelle på medarbejderes sygefravær og trivsel på arbejdspladser, hvor der er en overvægt af beplantninger af forskellige slags. Dette vil yderligere kunne tænkes ind i ens planteinstallationer, som vi hos Gamst Danplant med glæde vil vejlede og rådgive i for at finde den mest optimale løsning til dine medarbejdere.

  Dertil hvis man har problemer med akustikken i ens lokaler, så vil en plantevæg også komme dette problem til livs. Modsat hvis man vælger at investere i større akustikplader eller andet, så ville det have langt flere funktioner. Dertil også at nævne at det er et stort skridt imod flere grønne løsninger på de danske arbejdspladser.

  Anderledes kunst til dine vægge

  Planteløsninger ses klart som et anderledes og kreativt tiltag til hele indretningen. I forlængelse med dette, så er der også mange forskellige bud på, hvordan beplantningen kan udfolde sig. Først og fremmest så vil bygningen i sig selv give anledning til forskellige tiltag og løsninger. Dertil vil den øvrige indretning være en stor inspiration til, hvordan installationerne udformer sig.

  Hos Gamst Danplant ønsker vi at skabe kunst til din virksomhed. Der er mange flere muligheder end blot malerier og maling af forskellig slags. Derfor ønsker vi også at skabe alternativer til dig i forhold til det øvrige inventar. Vi tror på og ved, at vi kan skabe mere dynamik og liv i dine lokaler. Blandt andet opererer vi meget med at skabe rumdelere ved hjælp af kontorplanter. Udformning er i langt højere grad med til at pryde rummet, der er til stor motivation for medarbejderne.

  Et andet og meget populært tiltag er ligeledes sådanne plantevægge. Et billede eller anden kunst kan til tider optræde meget stationært. Hvis man derimod vælger at implementere en plantevæg, så vil man hurtigt opleve, at der bliver skabt et langt mere dynamisk rum. Dertil vil det for mange også opleves, som værende meget imponerende modsat almindelige billeder. For ikke at understrege at dette også alle er tiltag, som bidrager til et bedre indeklima.

  Ny inspiration

  Der findes utallige forskellige løsninger inden for indretningen med beplantninger af forskellige slags. Hovedsagen er, at man får skabt et bedre arbejdsmiljø og ligeledes et grønnere miljø. Plantevægge er en ting, og kontorplanter er noget andet, men de bidrager begge til at få skabt en øget inspiration for dem, der opholder sig i rummene. Vi hos Gamst Danplant samarbejder derfor med alle vores kunder for at få skabt de bedste rum med forbehold i eventuelle indvendinger eller konkrete ønsker. Derfor er vi også meget åbne overfor nye opgaver, hvor vi i samarbejde kan få skabt imponerende rum på din arbejdsplads.

  Vi bibeholder dit forbedret indeklima

  Vi tilbyder alt fra små beplantninger på få m2 til helt store plantevægge på over 100 m2. Der skelnes dog ikke mellem, at alle tiltag vil kunne forbedre dit indeklima på arbejdspladsen. Derfor ønsker vi at også at skabe de bedste forudsætninger for, at du kan beholde dit indeklima. Derfor tilbyder vi planteservice, hvor pasning og opsætning også indgår, som en del af aftalen. Det vil også sige, at du ikke skal have den mindste bekymring omkring din beplantning, og om de er flotte og friske.

  Gamst Danplant benytter sig af et vandreservoiret, der kan rumme vand nok til 6 uger. På denne måde så kan en plantevæg passe sig selv. Dette skyldes, at der automatisk vil vandres. Det er en nem løsning, hvor der ikke kræves yderligere installation eller andet. Simpelt så vil det spare mange mandetimer og give et utrolig flot resultat.

  Udover dette så tilbyder vi også alle vores kunder, at vores dygtige gartnere kan tage sig af alt det praktiske. Dette omfatter også at komme med nye beplantninger og dekorationer, der altid tager udgangspunkt i planteløsninger, som stemmer overens med det øvrige kontormiljø.

  Kontakt os


   Eller ring TLF: 7631 7050
   FOR AT HØRE NÆRMERE