Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 76 31 70 50 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Kontorbeplantning

  Brug for hjælp?

  Kontakt os

  Grønne planter til kontoret

  Flot kontorbeplantning kan ofte være netop det, der gør det sidste til en stilfuld indretning af kontormiljøet. Pæne, velholdte indendørs planter, der passer til bygningens øvrige indretning og interiør signalerer på positiv vis, at der er ’styr på tingene’, og medvirker til en professionel profil. Alt dette er tilsammen med til, at inspirerer både gæster og medarbejdere - glade, oplagte medarbejdere og gæster, kan bidrage til gode resultater for virksomheden.

  Udover de synlige æstetiske fordele ved en flot beplantning, så har planterne også en række videnskabeligt beviste positive indvirkninger på indeklimaet, som i sidste ende er med til at forbedre dette. At indendørs planter og kontor planter er med til, på mange måder, at bidrage til et forbedret indeklima, er også med til at bidrage til at medarbejderne, og ikke mindst gæsterne oplever et kontormiljø, der er behageligt at være og arbejde i.

  Løsninger til alle typer kontor

  Uanset hvilken type kontor det drejer sig om, er planter godt for indeklimaet. Mængden af planter indendørs, der skal tilføjes til indretningen i kontormiljøet, for at opnå den ønskede effekt, varierer fra rum til rum, og vi kan hos Gamst Danplant derfor tilbyde mange forskellige løsninger inden for indendørs planter til kontor. Med vores brede udvalg af planteløsninger, vil det være muligt at finde netop de løsninger og planter, der passer til kontormiljøet og indretningen - og ikke mindst skaber et godt og forbedret indeklima.


  Kontorbeplantning bidrager til et forbedret indeklima og et behageligt arbejdsmiljø.

  Marcus Møberg - ASENTO

  Hos Asento har vi arbejdet sammen med Gamst Danplant over en længere periode, og vi er mere end tilfredse med samarbejdet.

  5/5 stjerner


  Vores gartnere er specialuddannede inden for botaniske installationer.

  Planteindretning og service

  Hos Gamst Danplant hjælper vi med at finde de planter og den stil, der matcher din virksomheds behov og miljø. Vi tænker kreativt og udvikler spændende løsninger til blandt andet receptionen, kontormiljøet og mødelokalet.

  I fællesskab udvælger vi de indendørs planter, som passer ind i jeres omgivelser i forhold til størrelser, form, udtryk, funktion og vækstbetingelser. Vi sørger samtidig for at finde de kummer, der passer til indretningen. Da vi kan tilbyde et bredt udvalg af løsninger inden for indendørs planter og dekorationer, følger som nævnt også et bredt udvalg af kummer, krukker, potter med mere, da vi ved hvor stor betydning den rette kumme eller krukke har for planter og dekorationers udtryk, og ikke mindst sammensætningen med den resterende indretning af kontormiljøet.

  Med i vores løsninger er en serviceaftale, der betyder at vores dygtige og erfarne gartnere tager sig af alt det praktiske – levering, vanding, gødning, beskæring, aftørring af blade og al øvrig plantepleje. Baseret på hvilke planteløsninger, der er blevet en del af kontormiljøet, og i hvor stort et omfang, finder vi frem til den rette serviceaftale for virksomheden og dennes planter.

  Innovative og kunstneriske løsninger

  Uanset hvilke planteløsninger I ønsker, og i hvilket omfang, står vi klar til at hjælpe jer med at finde frem til den helt rette løsning, der kan bidrage til kontormiljøets indeklima, indretning og inspirere gæster og medarbejdere.

  Planter som rumdelere og kunst

  Planteløsning kan også ofte erstatte mere traditionel kontorinventar, eller inkluderes i det allerede eksisterende inventar, og dermed give en mere levende og grøn profil. Eksempelvis kan vores LiveDividers bruges som rumdelere, da disse er skabt således, at der er planter på begge sider af væggen, og der vil derfor være den samme grønne og planterige oplevelse, uanset om medarbejderen befinder sig på den ene eller den anden side af rumdeleren.

  LiveDividers

  LiveDividers er, på grund af deres størrelse og udformning, lette at flytte rundt på, hvis der bliver behov for rumdeleren et andet sted i lokalet, eller hvis indretningen af lokalet skal ændres. Vanding af planterne i LiveDividers sker via et innovativt automatisk vandingssystem, som kan rumme vand nok til 4 uger. Genopfyldning af vandingssystemet, vil vores gartnere tage sig af, ved deres besøg på kontoret.

  LiveDividers er skabt med det formål, at de skal pryde rummet med flotte planter, uanset om der er tale om kontoret, receptionen eller mødelokalet, men samtidig skal de have funktion af rumdelere, og med LiveDividers får du derfor flere funktioner i én og samme planteløsning.

  LivePictures

  Vores LivePictures er levende kunst på væggene. Levende indretning i form af kontor planter og dekorationer, er både inspirerende, afvekslende og samtidig bedre for indeklimaet og akustikken. LivePictures er skabt i en ramme, ligesom billeder og kunst, men til forskel fra disse, består LivePictures af indrammede plantesammensætninger. Disse sammensætninger af indendørs planter til kontoret, bliver skabt så de passer ind i indretningen i det enkelte rum og kontormiljø. At LivePictures er skabt i en ramme, som blot hænges op på et enkelt søm, gør den let at flytte rundt på, eksempelvis i forbindelse med ændringer i indretningen.

  LivePictures, på lige fod med, vores andre løsninger, kan som sagt bidrage til en forbedret akustik i de rum de placeres i. Så skal akustikken forbedres i et rum, hvad end det er receptionen, kontormiljøet eller et mødelokale, vil LivePictures være en oplagt løsning, da de, udover netop at forbedre akustikken, samtidig bidrager dekorativt og ikke mindst forbedrer indeklimaet i lokalet.

  For LivePictures, ligesom for LiveDividers, gør det sig gældende, at disse også er skabt med et innovativt automatisk vandingssystem - dette er placeret i rammen, og kan rumme vand nok til vanding i 3-4 uger.

  Innovative og kunstneriske løsninger

  For de innovative vandingssystemer gør det sig gældende, at de ikke kræver nogen form for ekstern strøm - også dette bidrager til, at disse typer af indendørs planter, er lette at gøre til en del af indretningen, samt placere hvor ønsket og behovet måtte være. Yderligere betyder de innovative vandingssystemer også at vores serviceteam kun skal besøge jer i forbindelse med påfyldning af vand på vandingssystemet, hvilket er sjældnere end hvis planterne skulle vandes manuelt.

  Hos Gamst Danplant kan vi, udover planteløsninger, i form af rumdelere og kunstneriske løsninger, også tilbyde dekorationer og blomsterløsninger, der ligesom indretning med planter, også bliver tilpasset indretningen af kontormiljøet. Vi tilbyder flotte dekorationer og blomster, der passer til tidens trends og tendenser - naturligvis på en måde, der giver mening hos jer, og lever op til jeres ønsker og forventninger.


  En LiveDivider forbedrer indeklimaet på kontoret og fungerer som rumdeler.