Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 76 31 70 50 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Om Os

  Brug for hjælp?

  Kontakt os

  VI FORGRØNNER DIN VIRKSOMHED

  Et par flotte planter i mødelokalet eller en plantevæg i receptionen? Det er nemt at forskønne virksomheden med en smuk, grøn og levende indretning. Gamst Danplant leverer totalløsninger på landsplan, der passer præcis til ønskerne i din virksomhed, så omgivelserne tager sig smukke og grønne ud – hver eneste dag.

  PERSONLIG PLANTESERVICE

  Inspiration, fleksibilitet og viden er nøgleordene, når det kommer til god planteservice. Vi tilbyder en planteserviceordning, der betyder, at vi tager os af alt, der vedrører planterne i virksomheden.

  Vores servicepersonale er naturligvis faguddannet og står altid klar til at inspirere og hjælpe din virksomhed med at få et sundt og indbydende arbejdsmiljø.

  LAD DEM BARE STÅ OG BLOMSTRE

  Vores planteløsninger omfatter både køb og leje af planter og krukker forenet med en professionel og personlig service samt en sikker garantiordning. Dette betyder, at din virksomheds planter altid tager sig flotte ud, og at vores gartnere sørger for at udskifte eventuelle planter der ikke længere tager sig pænt ud.

  csr-maerket logo vitapus