Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 75536877 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Om Os

  Gamst Danplant ser lyst og grønt på fremtiden

  Vores mission er at gøre danske kontormiljøer grønnere. På den måde kan vi samtidig være med til at forbedre arbejdsmiljøet, så sygefravær mindskes og produktiviteten øges.

  Vores mål

  For Gamst Danplant er det vigtigt, at planter bliver en aktiv del af arbejdsmiljøet. Kontormiljøer og virksomhedsindretning gennemgår i disse år en rivende udvikling, og det stiller helt nye krav til netop vores branche.

  Vi tror på, at fleksible løsninger samt topklasse planteservice og rådgivning er vejen mod målet.

  Vores historie

  Gamst Danplant blev etableret i Kolding i 2003 og leverer i dag planteløsninger på ca. 1000 adresser over hele Danmark fra vores afdelinger i Kolding og Roskilde.

  Kvalitet, service og tryghed har altid været nøgleord for Gamst Danplant. Det kommer i høj grad til udtryk gennem vores professionelle og engagerede team af faguddannede servicegartnere, der udfører kvalitetstjek af vores planteløsninger. I dag opdaterer vi samtidig med digitale løsninger for at sikre den bedst mulige service.

  Gamst Danplant har siden etableringen af virksomheden været et aktivt medlem af Branche- foreningen for Indendørsbeplantningsfirmaer, www.bib-info.dk, som sikrer kvalitet og tryghed.

  Tilfredse kunder

  Kunderne vælger os for vores fleksible, kreative løsninger samt tilgang til service og rådgivning. De sætter pris på den fast tilknyttede servicegartner, der med sin erfaring er en del af servicepakken.

  Vi er derfor i høj grad en aktiv sparringspartner i indretningen af såvel eksisterende kontormiljøer som nybyggerier og tilbyder sparring og rådgivning med egen arkitekt i vores rådgivningsteam.

  Læs seneste
  kundetilfredshedsundersøgelse

  Vi tilbyder

  Landsdækkende planteservice
  Køb af produkter
  Leje af produkter
  Custom made plantevægge
  Mosvægge
  Dekoration
  Specielle innovative løsninger

  Trivsel, kundeservice og miljøhensyn

  Vores medarbejdere er det vigtigste, vi har, og vi arbejder kontinuerligt med trivsel hos Gamst Danplant. Vi tror på, at glade og motiverede medarbejdere yder bedre service, og det er gennem dem, at vi sikrer den bedst mulige rådgivning og kommunikation med vores kunder.

  Som en af de førende leverandører af indendørsbeplantning i Danmark har vi et ansvar for at begrænse CO2-aftrykket bl.a. ved at nedsætte energiforbruget. Vi arbejder tæt sammen med vores forsyningskæde på kontinuerligt at levere produkter, der reducerer energiforbruget, og vi benytter en høj grad af genbrugsmaterialer.

  Vi tager ansvar for miljøet ved at sikre bæredygtige løsninger, hvor vi eksempelvis tilbyder kummer lavet af genanvendelige materialer samt planter, der er MPS-certificerede.