Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en løsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 76 31 70 50 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

Kontakt os
Kundecenter login

Leje af planter

Brug for hjælp?

Kontakt os

Leje af planter

En grønnere indretning i arbejdsmiljøet, kan være med til at skabe en grøn profil for virksomheden, et forbedret indeklima, samt give inspiration til både medarbejdere og gæster.

Til virksomheder, der ønsker eller overvejer, at skabe en grønnere indretning af arbejdspladsen, hvad end det er på kontorer, i mødelokaler, receptioner eller hvor det ellers måtte være ønsket, kan vi hos Gamst Danplant tilbyde leje af indendørs planteløsninger.

Hos Gamst Danplant tilpasser vi vores finansiering til kundens budgetplanlægning, og I har således både mulighed for at købe og leje beplantningen. Lejeløsningen er en fleksibel finansieringsform, hvor der ikke skal betales nogen opstartsomkostninger, men udelukkende et månedligt abonnement.

Vi reducerer prisen efter 36 måneder

Vi tilbyder 2 forskellige bindingsperioder hhv. 18 mdr. og 36 mdr., og efter 36 mdr. reducerer vi altid prisen, såfremt kunden ønsker at fortsætte med den eksisterende beplantning. Ønsker kunden ikke at fortsætte med den nuværende beplantning, men dog alligevel gerne vil fortsætte med at have planteinstallationer, er en anden mulighed naturligvis, at der etableres en helt ny planteløsning, hvis ønsket om ikke at fortsætte med den nuværende løsning, eksempelvis skyldes, at det er tid til forandring og ny inspiration.

Det er dog samtidig også muligt, under lejeperioden, at udskifte nogle af installationerne, eller tilføje yderligere, nye planteinstallationer - altså kan fornyelse i planteinstallationerne ikke først finde sted efter endt lejeperiode, men også løbende under lejeaftalen. Ved lejeløsningen har man, som sagt, et fast månedligt budget på pasning og leje af planter, men det er samtidig muligt, efter behov, at tilrette med nye planter.


Når du lejer planter er der ingen opstartsomkostninger, blot et månedligt abonnement.

Forandring fryder

Som det gør sig gældende med meget andet, kan forandring og ny inspiration, lede til meget godt, og derfor er endnu en af fordelene ved leje af planter, at det netop er muligt, at skifte til nye installationer, efter endt lejeperiode, hvilket kan bidrage til den ønskede forandring og ny inspiration.


Pasning og pleje af planterne er naturligvis altid en del af lejeaftalen.

Stort udvalg af planter og løsninger

Vi kan tilbyde et stort udvalg af planter og planteløsninger, og står altid klar til at vejlede i, hvad der vil være den helt rette løsning for jeres virksomhed, både i forbindelse med tilpasning til indretningen, hvilke planter, der vil gøre det helt rette for arbejdsmiljøet og hvad det vil være muligt at installere. Dette kan eksempelvis være, hvis ønsket med den grønne indretning samtidig er, at skabe en bedre akustik i et kontormiljø, hvilket vores udvalg af plantevægge vil være idéelle til. Det kan også være et ønske om at skabe et mere levende kontormiljø, til hvilket vi blandt andet kan tilbyde plantevægsløsninger, der fungerer som rumdelere - her tilbyder vi de innovative LiveDividers, med et vandingssystem der kan indeholde vand til automatisk vanding i 4 uger.

Løsninger der passer til virksomheden

Udover LiveDividers har vi flere gode planteløsninger, der vil kunne tilpasses den enkelte virksomheds indretning og ønsker - blandt andet kan vi tilbyde flere forskellige plantevægsløsninger, der kan tilpasses i størrelsen, indrammede planteløsninger, der fungerer som levende billeder på væggen, samt forskellige plante-, blomster- og dekorationsløsninger. Til vores store udvalg af planteløsninger, har vi naturligvis et bredt udvalg af kummer og krukker, i mange forskellige former, størrelser og farver, så det er muligt at finde lige dem, der passer til de enkelte planteløsninger og ikke mindst til virksomhedens indretning.

Uanset i hvilket omfang og hvor stort et udvalg af planteløsninger, virksomheden ønsker at installere, står vores professionelle serviceteam klar til, at passe og pleje alle planteinstallationer, med alt hvad det indebærer, således at de altid fremstår friske og flotte. Pasning og pleje er naturligvis en del af lejeaftalen, og vi sikrer at vores serviceteams besøg naturligvis er tilpasset virksomhedens planteløsningerne.