Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en løsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 76 31 70 50 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

Kontakt os
Kundecenter login

Leje af planter

Vælg den ønskede plantetype

Kategori A, B eller C

Plante A

Philodendron scandens
Scindapsus (epipremnum) aureum
Caryota mitis.

Planterne er alle velegnede til skygge.

Plante B

Aralia (polyscias) fabian
Aglaonema freedman
Strelitzia nicolai.

Planterne er velegnede til sol, mild sol, og/eller mild skygge.

Plante C

Schefflera arboricola
Kentia (howea) forsteriana
Yucca elephantipes.

Planterne er velegnede til sol, mild sol, og/eller mild skygge.

Vælg den ønskede kummetype

Brussels® Diamond

Rund - inkl. indsats

VIVO

Mat kvadratisk med hjul

Basic

Cylinder eller rektangel

Tilbage

Vælg den ønskede kummefarve

Hvid grå eller sort

VIVO White

VIVO White - mat kvadratisk med hjul

VIVO Warm grey

VIVO Warm grey - mat kvadratisk med hjul

VIVO Living black

VIVO Living black - mat kvadratisk med hjul

Tilbage

Vælg den ønskede kummefarve

Hvid, grå eller sort

Brussels® Diamond

Brussels® Diamond Round High - inkl. indsats

Brussels® Diamond

Brussels® Diamond Round High - inkl. indsats

Brussels® Diamond

Brussels® Diamond Round High - inkl. indsats

Tilbage

Vælg den ønskede kummemodel

Cylindrisk eller rektangel

Basic Cylinder

Basic Cylinder 40/68

Basic Cylinder

Basic Cylinder 30/55

Basic Rectangle

Basic Rectangle 110/40/40 (3 PLANTER)

Tilbage
stk.
400 kr. / md.

(minimum 400 kr. / md.)
Leje i 36 mdr. inkl. planteservice.

Alle priser er vejledende og ekskl. moms.
Forudsætninger for beregningen

Forudsætninger for beregningen

Der skal foretages en besigtigelse af stedet (ønsket placering, levering, lysforhold mm.).

Priserne er vejledende og ex moms.

Vi leverer ikke til private hustande.

LEJE AFTALE

Priserne er baseret på 36 mdr. Leje (binding) og efterfølgende 6 mdr. opsigelse.

Ved indgåelse af lejeaftale forbliver planter og kummer Gamst Danplants ejendom og afhentes den dag aftalen måtte ophøre.

Planteservice er obligatorisk ved Leje-aftale

HVAD ER PLANTESERVICE?

Med planteservice fra Gamst Danplant, skal du ikke selv tænke på vanding, vedligeholdelse og udskiftning af planter. En planteserviceaftale fra Gamst Danplant er altid med en Gro-garanti.

Lav en ny beregning

Bestil et uforpligtende tilbud

Bliv ringet op af en af vores konsulenter til en uforpligtende snak

Plantetype: Plante Sort
Kumme: Basic Sort
Antal: 1 stk.
Leje & Service: 400 kr. / md.
Løbetid: 36 måneder
Alle priser er vejledende og ekskl. moms.

Lav en ny beregning

Brug for hjælp?

Kontakt os

Leje af planter

En grønnere indretning i arbejdsmiljøet, kan være med til at skabe en grøn profil for virksomheden, et forbedret indeklima, samt give inspiration til både medarbejdere og gæster.

Til virksomheder, der ønsker eller overvejer, at skabe en grønnere indretning af arbejdspladsen, hvad end det er på kontorer, i mødelokaler, receptioner eller hvor det ellers måtte være ønsket, kan vi hos Gamst Danplant tilbyde leje af indendørs planteløsninger.

Hos Gamst Danplant tilpasser vi vores finansiering til kundens budgetplanlægning, og I har således både mulighed for at købe og leje beplantningen. Lejeløsningen er en fleksibel finansieringsform, hvor der ikke skal betales nogen opstartsomkostninger, men udelukkende et månedligt abonnement.

Vi reducerer prisen efter 36 måneder

Vi tilbyder 2 forskellige bindingsperioder hhv. 18 mdr. og 36 mdr., og efter 36 mdr. reducerer vi altid prisen, såfremt kunden ønsker at fortsætte med den eksisterende beplantning. Ønsker kunden ikke at fortsætte med den nuværende beplantning, men dog alligevel gerne vil fortsætte med at have planteinstallationer, er en anden mulighed naturligvis, at der etableres en helt ny planteløsning, hvis ønsket om ikke at fortsætte med den nuværende løsning, eksempelvis skyldes, at det er tid til forandring og ny inspiration.

Det er dog samtidig også muligt, under lejeperioden, at udskifte nogle af installationerne, eller tilføje yderligere, nye planteinstallationer - altså kan fornyelse i planteinstallationerne ikke først finde sted efter endt lejeperiode, men også løbende under lejeaftalen. Ved lejeløsningen har man, som sagt, et fast månedligt budget på pasning og leje af planter, men det er samtidig muligt, efter behov, at tilrette med nye planter.


Når du lejer planter er der ingen opstartsomkostninger, blot et månedligt abonnement.

Forandring fryder

Som det gør sig gældende med meget andet, kan forandring og ny inspiration, lede til meget godt, og derfor er endnu en af fordelene ved leje af planter, at det netop er muligt, at skifte til nye installationer, efter endt lejeperiode, hvilket kan bidrage til den ønskede forandring og ny inspiration.


Pasning og pleje af planterne er naturligvis altid en del af lejeaftalen.

Stort udvalg af planter og løsninger

Vi kan tilbyde et stort udvalg af planter og planteløsninger, og står altid klar til at vejlede i, hvad der vil være den helt rette løsning for jeres virksomhed, både i forbindelse med tilpasning til indretningen, hvilke planter, der vil gøre det helt rette for arbejdsmiljøet og hvad det vil være muligt at installere. Dette kan eksempelvis være, hvis ønsket med den grønne indretning samtidig er, at skabe en bedre akustik i et kontormiljø, hvilket vores udvalg af plantevægge vil være idéelle til. Det kan også være et ønske om at skabe et mere levende kontormiljø, til hvilket vi blandt andet kan tilbyde plantevægsløsninger, der fungerer som rumdelere - her tilbyder vi de innovative LiveDividers, med et vandingssystem der kan indeholde vand til automatisk vanding i 4 uger.

Løsninger der passer til virksomheden

Udover LiveDividers har vi flere gode planteløsninger, der vil kunne tilpasses den enkelte virksomheds indretning og ønsker - blandt andet kan vi tilbyde flere forskellige plantevægsløsninger, der kan tilpasses i størrelsen, indrammede planteløsninger, der fungerer som levende billeder på væggen, samt forskellige plante-, blomster- og dekorationsløsninger. Til vores store udvalg af planteløsninger, har vi naturligvis et bredt udvalg af kummer og krukker, i mange forskellige former, størrelser og farver, så det er muligt at finde lige dem, der passer til de enkelte planteløsninger og ikke mindst til virksomhedens indretning.

Uanset i hvilket omfang og hvor stort et udvalg af planteløsninger, virksomheden ønsker at installere, står vores professionelle serviceteam klar til, at passe og pleje alle planteinstallationer, med alt hvad det indebærer, således at de altid fremstår friske og flotte. Pasning og pleje er naturligvis en del af lejeaftalen, og vi sikrer at vores serviceteams besøg naturligvis er tilpasset virksomhedens planteløsningerne.