Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en løsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 76 31 70 50 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

Kontakt os
Kundecenter login

Dekorationsservice

Brug for hjælp?

Kontakt os

Smukke og indbydende dekorationer til kontoret

Blomsterdekorationer er en fantastisk måde at friske kontoret, receptionen eller mødelokalet op på. Dekorationerne giver dine medarbejdere og gæster en smuk velkomst og et godt førstehåndsindtryk.

Vi har eget kreativt blomsterværksted og kan, som supplement til vores øvrige produkter, tilbyde forskellige blomsterdekorationer:

  • Dekorationsglas
  • Tørrede buketter

Blomsterdekorationerne har den fordel, at de altid fremstår smukke og indbydende i modsætning til den traditionelle buket, som hurtigt kan komme til at hænge. Medarbejdere og kunder vil derfor altid blive mødt af flotte dekorationer, der pynter året rundt.

Blomster i dekorationsglas

Sammensætning af blomsterdekorationer

Både dekorationsglassene og de tørrede buketter fås i forskellige størrelser og variationer lige fra enkle og elegante til mere farvestrålende og ekstravagante. Uanset om I vælger dekorationsglas, tørrede buketter eller begge dele, så laver vores dygtige dekoratører blomsterdekorationerne, så de passer specielt til jeres virksomhed. Dekorationerne skal passe i stil og farve, men tilpasses også årstiden og højtider.

I får altså smukke, kreative blomsterdekorationer, der giver et godt blikfang og understreger virksomhedens øvrige indretning.


Blomster i dekorationsglas

Vores dekorationsglas består af klare, enkle vaser, som vores dygtige dekoratører pynter med blomster eller planter. Det kan fx være en orkidé, flamingoblomst (Anthurium), juvelblomst (Guzmania) eller sukkulenter og med et dække af eksempelvis pyntebark eller sand. Mulighederne er mange, men afhænger også af lysforholdene, der hvor dekorationsglasset skal placeres.

Fordele ved dekorationsglas:

  • Dekorationen holder sig pæn og præsentabel
  • Dekorationen bliver fornyet ved hvert servicebesøg
  • Ingen vedligeholdelse eller vand som lugter
  • Indbydende med levende blomster

Blomsterservice hver 3. uge

Når I har en aftale om dekorationsservice til jeres virksomhed, sørger vi også for pasningen, så blomsterdekorationerne altid er flotte. I får derfor besøg af vores dekorationsservice team hver 3. uge, som passer og plejer eller udskifter blomsterdekorationerne. Det gælder uanset om, I har levende blomster eller tørrede buketter.

I slipper altså for selv at tage jer af blomsterdekorationerne, men skal blot nyde de fine buketter og dekorationer.

Tørrede buketter

Vores tørrede buketter er alle håndlavede og anrettes i moderne vaser, der matcher buketten. Ved valg af vores tørrede buketter, får I en bæredygtig løsning, hvor der både er tænkt på miljøet og genanvendelse, så den flotte buket kan nydes med god samvittighed.

Fordele ved tørrede buketter:

  • Buketten fremstår smuk og indbydende
  • Buketten bliver fornyet ved hvert servicebesøg
  • Ingen vedligeholdelse eller vand som lugter
  • Ingen allergener
Tørrede buketter