Plantevægge

Skab et grønt miljø på arbejdspladsen med en mosvægSkab et grønt miljø på arbejdspladsen med en mosvæg

Brug for hjælp?

Kontakt os

Vores plantevægge

I takt med at markedet for plantevægge er vokset hastigt de senere år, er der kommet flere og flere plantevægssystemer på markedet. I Gamst Danplant har vi indgået et tæt samarbejde med hollandske Mobilane, der er specialister på området, og i gennem mange år har videreudviklet på deres unikke system - LivePanel. LivePanel er et gennemtestet system, der sikrer optimal trivsel til planterne og en langtidsholdbar og utrolig fleksibel løsning, med flotte planter, der kan skabe liv og et forbedret indeklima, i kontormiljøerne.

Underbyg din virksomheds grønne profil

Plantevægge er meget individuelle, og de skal naturligvis kunne tilpasses det enkelte domicil. Størrelserne kan variere fra ganske få m2, til kæmpe vægge på over 100 m2. Fællesnævneren for plantevæggene er dog, at der er tale om mange planter pr. m2, så plantevæggene bidrager positivt til det målbare indeklima, og dermed i sidste ende øget produktivitet. Endvidere kan plantevæggene være med til at underbygge virksomhedens grønne profil, og skabe et unikt blikfang.

Vi tilpasser designet til virksomheden

Plantevæggene tilpasses virksomhedens ønsker for design i forhold til plantevalg, hvad enten det skal være en stram og minimalistisk plantevæg, eller det skal være en mere vild og ustruktureret plantevæg. Dog er der visse hensyn at tage i forhold til lysmængde og størrelsen på plantevægge. Vi anbefaler at plantevægge over 10 m2 tilkobles et automatisk vandingssystem, mens mindre vægge kan vandes manuelt i forbindelse med vores servicebesøg hos virksomheden.


En plantevæg forbedrer indeklimaet på kontoret.

Et LivePicture er let at flytte på og vanding foregår automatisk.

LivePicture - plantevæg i stedet for kunst på væggen

LivePicture er en mellemting mellem kunst og plantevægge. Den er opbygget som et billede, der hænges op på væggen, men består, modsat almindelige billeder, af plantekassetter, og udgør en flot lille plantevæg med ramme.

I rammen er vandreservoiret, der kan rumme vand nok til 6 uger. Dette betyder, at plantevæggen i de 6 uger, kan passe sig selv, da vandingen foregår automatisk fra vandreservoiret. Efter 6 uger, genopfyldes vandreservoiret af vores serviceteam, og således fortsætter det. I øvrigt er LivePicture let at montere på væggene og kræver hverken ekstern vand eller strøm, ligesom den også er meget let at flytte, hvis der skal laves om i indretningen.

Nem at installere og let at passe

LivePicture er således en rigtig god løsning der, hvor man overvejer en lille plantevæg, og har brug for en fleksibel løsning og nem installering – den kræver kun et søm at hænge på. Rammerne på billedet kommer i forskellige farver og kan således tilpasses øvrig inventar.

At LivePicture er let at flytte på, og samtidig let at tilpasse til indretningen, gør den ideel til erstatning af eksempelvis plantekasser til væg eller anden type af planteholder til væg, da der i tilfælde af disse typer plantekasser eller planteholdere til væg, vil være tale om flere individuelle dele, og det vil dermed kræve mere, at flytte disse i forbindelse med ændringer i indretningen af rummene. Derudover, vil hver enkelt plantekasse også skulle vandes ofte, hvilket ikke er tilfældet med LivePicture plantevæg, hvor vandingen som nævnt foregår automatisk, fra rammen med det tilhørende vandreservoir.

LiveDivider - mobile plantevægge

LiveDivider er en mobil plantevæg, der er beplantet på begge sider, hvorfor den fungerer perfekt som rumdeler. Den kan være med til at sænke støjniveauet mellem skriveborde, skabe mere private rum i kantinen eller lign. Det innovative design i LiveDivider gør, at den ikke kræver noget ekstern strøm, og at den kan vandes op, så der kun er behov for vanding hver 4. uge, hvilket vores serviceteam vil sørge for under deres besøg hos din virksomhed.

Rumdeler med flere fordele

LiveDivider er også en oplagt løsning, hvis der ikke er plads til, eller på anden måde er mulighed for implementering af en indendørs plantevæg, men hvor der stadig er et ønske om implementering af planter, i eksempelvis kontormiljøet. Det vil naturligvis være muligt, også at implementere planter på anden vis, men en grøn væg vil skabe en god effekt, grundet muligheden for at kombinere mange forskellige planter, samt at denne også, som nævnt, eksempelvis kan anvendes som rumdeler, eller adskillelse på anden vis. Naturligvis vil det også være muligt, blot at benytte helt almindelige rumdelere til formålet, men der følger flere fordele med til at benytte LiveDivider, da denne type rumdeler blandt andet også kan bidrage til et forbedret indeklima på kontoret. Et forbedret indeklima, skabt gennem implementering af plantevægge med mange og forskellige planter, på en og samme plantevæg, medfører også en øget produktivitet blandt medarbejderne, samt en god og grøn profil for virksomheden. Disse fordele opnås ikke kun med store plantevægge, men kan også opnås blot med en mindre, grøn væg, som eksempelvis LiveDivider.


En LiveDivider sænker støjniveauet mellem skriveborde og skaber mere privatliv.

Du får fuld service med i prisen, også hvis du vælger at leje.

Leje af plantevæg

Netop prisen på plantevægge, kan som sagt spille en stor rolle, når det kommer til implementeringen af et grønt arbejdsmiljø og en grøn profil for virksomheden. Plantevægge kan ofte være en relativ stor investering, og er der ikke lige budgetteret med en sådan investering, kan det ofte være en fordel at leje plantevæggen i stedet for, og blot have en fast månedlig udgift. Yderligere følger vores serviceteam med i prisen, så virksomheden også er sikret den bedste pasning og pleje af planter og plantevægge.

Vi anvender kassettesystemet LivePanel fra Mobilane i Holland. Blandt de mange fordele ved dette system er blandt andet, at det er forholdsvist let at installere og afmontere. Da LivePanel er fastmonteret på væggen, og dermed kræver lidt mere installation og opsætning end LivePicture og LiveDivider, tilbydes denne løsning som udgangspunkt kun med min. 36 mdr. løbetid. Derimod tilbyder vi såvel LivePicture og LiveDivider med bindingsperioder på helt ned til 18 mdr.

Kontakt os

Send en mail eller ring på telefon 76 31 70 50, hvis du har spørgsmål. Vi sidder altid parat til at svare på dine spørgsmål.