Kundecenter login

Plantevægge

Brug for hjælp?

Kontakt os

Få et bedre indeklima på kontoret med en smuk plantevæg

En LivePanel plantevæg er en rigtig fin og god løsning, hvis du vil skabe et godt kontormiljø for dine medarbejdere. Plantevæggen har flere gode egenskaber. Udover at være dekorativ, er plantevæggen med til at forbedre indeklimaet og akustikken. Planterne renser luften i kontoret, øger luftfugtigheden og omdanner udåndingsluften (CO2) til ilt. Du får altså et langt bedre og sundere indeklima. Flere undersøgelser viser, at planter giver dine medarbejdere mindre hovedpine, mindre sygefravær, bedre trivsel og øget produktivitet.

Sammen designer vi jeres plantevæg

Plantevægge er meget individuelle og tilpasses derfor hver enkelt virksomhed. Størrelserne kan variere fra ganske få m2 til kæmpe vægge på over 100 m2. Fælles for plantevæggene er dog, at der er tale om mange planter pr. m2.
Plantevæggen tilpasses jeres ønsker for design. Vi gennemgår de forskellige løsningsmuligheder med jer og rådgiver om de forskellige planter.

Når vi designer plantevæggen sammen, kan I bestemme følgende:

  • Hvilke planter I gerne vil have
  • Om det skal være en stram og minimalistisk plantevæg
  • Om plantevæggen skal være vild og ustruktureret

Vi gennemgår også, hvilke hensyn, I skal tage i forhold til lysmængde og størrelsen på plantevæggen. Vi anbefaler, at plantevægge over 10 m2 tilkobles et automatisk vandingssystem, mens mindre vægge kan vandes manuelt i forbindelse med vores servicebesøg i jeres virksomhed.

Når vi sammen finder en løsning, er I sikre på at få den plantevæg, der passer bedst til jeres kontor.


En plantevæg forbedrer indeklimaet på kontoret.

Pasning af plantevæggen

Vores serviceteam sørger for pasning af jeres plantevæg, så den altid er frisk og flot. I slipper altså for at bekymre jer om vanding, vedligeholdelse og udskiftning af planter.

Læs mere


Et LivePicture er let at flytte, og vandingen foregår automatisk.

LivePicture - plantevæg som kunst på væggen

LivePicture er en mellemting mellem kunst og plantevæg. Den består af en ramme med plantekassetter og hænges på væggen som et billede. Plantekassetterne i rammen udgør en flot lille plantevæg. Og det gør LivePicture til en rigtig god løsning, hvis I ønsker en mindre plantevæg og samtidig har brug for en fleksibel løsning og nem montering. Rammen fås i forskellige farver, så den kan tilpasses jeres øvrige inventar.

Sådan vandes LivePicture

LivePicture er selvvandende. Der er indbygget et vandreservoir i rammen, der kan rumme vand nok til ca. 3 uger. Det betyder, at plantevæggen i de 3 uger kan passe sig selv, da vandingen foregår automatisk fra vandreservoiret. Efter 3 uger genopfyldes vandreservoiret af vores serviceteam, og således fortsætter det.

Let at montere og flytte

LivePicture er let at montere. Den hænges op på væggen som et billede eller maleri. Den kræver kun det vand, der er i vandreservoiret og bruger heller ikke strøm. Og det gør LivePicture meget let at flytte, hvis I vil ændre indretningen på kontoret.

LivePicture i stedet for plantekasser

At LivePicture er let at flytte og tilpasse til indretningen, gør den ideel til erstatning af fx plantekasser eller -holdere til væggen, da disse ofte består af flere dele, er sværere at flytte rundt på kontoret og kræver mere pasning. I får derfor en langt mere fleksibel og mobil løsning med LivePicture.

LiveDivider - mobile plantevægge

LiveDivider er en mobil plantevæg, der er beplantet på begge sider. Og det gør den velegnet som rumdeler på kontoret i kantinen, aulaen eller lignende. Samtidig kan LiveDivider være med til at sænke støjniveauet mellem skriveborde eller bordene i kantinen, forbedre akustikken og jeres indeklima.
Det innovative design i LiveDivider gør, at I ikke skal tænke på vanding af plantevæggen. LiveDivider har et indbygget vandingssystem, så der kun er behov for vanding hver 3. uge. Og det sørger vores serviceteam for under vores besøg hos jer.

Brug LiveDivider som rumdeler

LiveDivider er især en oplagt løsning, hvis I ikke har plads til eller mulighed for at have en indendørs plantevæg, men stadig ønsker et grønt kontormiljø.
Selv om det også er muligt at have planter på anden vis, så har LiveDivider den fordel, at den kombinerer mange forskellige planter og samtidig er meget velegnet som rumdeler. Der gør det fx (tjek hvordan det generelt skrives på siden) muligt at opdele et kontorlandskab i mindre arbejdsområder eller inddele kantinen i hyggelige områder, hvor I kan sidde og spise.


En LiveDivider sænker støjniveauet mellem skriveborde og skaber mere privatliv.

Der er mange fordele ved en LiveDivider

I forhold til traditionelle rumdelere, får I med LiveDivider et bedre indeklima, lavere støjniveau og øget produktivitet på grund af de mange planter.


Du får fuld service med i prisen, også hvis du vælger at leje.

Lej en plantevæg

Nogle virksomheder foretrækker at leje en plantevæg i stedet for at investere i en. Vælger I at leje en plantevæg, betaler I en fast månedlig udgift. Prisen inkluderer pasning af plantevæggen, som vores serviceteam sørger for under vores besøg hos jer. I skal derfor hverken tænke på pleje eller vanding af plantevæggen.

Vi anvender primært kassettesystemet LivePanel fra Mobilane i Holland. Blandt de mange fordele ved dette system er blandt andet, at det er forholdsvist let at installere og afmontere. Da LivePanel er fastmonteret på væggen, og dermed kræver lidt mere installation og opsætning end LivePicture og LiveDivider, lejes plantevæggen som udgangspunkt i mindst 36 mdr. Derimod kan LivePicture og LiveDivider lejes med bindingsperioder på helt ned til 18 mdr.

Kilde: Indeklimaportalen.dk, Bolius.dk

Kontakt os

Send en mail eller ring på telefon 76 31 70 50, hvis du har spørgsmål. Vi sidder altid parat til at svare på dine spørgsmål.