Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 75536877 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Planteservice København

  Planteservice København

  Vanding og vedligehold af planter kan være en omfattende opgave - i særlig grad i kontormiljøer med mange og forskellige planter. Netop derfor er der måske også flere virksomheder, der vælger planter fra i kontormiljøet, men det behøver bestemt ikke være besværligt at have planter på kontoret - og planter kan have en positiv virkning på arbejdsmiljøet.

  Hos Gamst Danplant står vi klar til at varetage al planteservice, for virksomheder i København.
  Med i vores planteservice er ikke blot vanding og vedligehold af planterne, vi giver også grogaranti, hvilket betyder at vi sørger for at udskifte planter, hvis behovet måtte opstå, således at jeres kontormiljø altid er prydet med friske planter - uden merpris!

  Med planteservice fra Gamst Danplant betales et månedligt abonnement, der gør det let for dig og din virksomhed at budgettere. Med i aftalen får du ovenstående; vanding, vedligehold og planteudskiftning, og samtidig skaber vi en planteløsning, der er tilpasset både ønsker, behov, indretning og indeklima, således at din virksomhed får den helt rette løsning.
  Abonnementet fastsættes på baggrund af planteløsningen og det vil naturligvis altid være muligt, at tilpasse løsningen og dermed også abonnementet, med både andre, flere eller færre planter.

  Hvorfor vælge planter i kontormiljøet?

  Det er videnskabeligt bevist, at planter i kontormiljøerne er med til at skabe et bedre indeklima og ikke mindst et bedre arbejdsmiljø, for virksomhedens medarbejdere.
  Samtidig har planter også en helt særlig betydning for indretningen og det æstetiske udtryk - og ligeledes kan planter i kontormiljøerne være med til at udstråle en grøn profil, både for medarbejdere såvel som gæster.

  Planter kan inkorporeres i et kontormiljø på flere forskellige måder, der hver især er med til at bidrage til både indretning og indeklima. Vi tilbyder flere forskellige planteløsninger, naturligvis med mulighed for at kombinere løsningerne.
  Er der eksempelvis tale om et stort og åbent kontormiljø, kan planter fungere som levende og naturlige rumdelere. En stor, hvid og kold væg kan prydes med en plantevæg med et bredt udvalg af planter, der hver især bidrager til indeklimaet, og samtidig fungerer som et levende kunstværk. Dette er blot nogle af vores planteløsninger.
  Ligeledes kan vi også tilbyde smukke og kreative blomsterløsninger og dekorationer, der kan være med til at pryde og give farve og liv, til eksempelvis receptionen eller et mødelokale. Vores kreative og dygtige dekoratører sørger for varierende dekorationer, tilpasset indretning og ønsker.

  Mulighederne er mange hos Gamst Danplant, og vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed i København, med at finde frem til den helt rette planteløsning og dertilhørende planteservice-aftale.
  Hos Gamst Danplant er det vores erfarne og faguddannede gartnere, der står for at udføre al planteservice. Vores dygtige gartnere lægger en ære i deres arbejde og i at sikre, at din virksomheds planteløsninger altid fremstår flotte og friske.

  Er du og din virksomhed interesseret i planteservice i København, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer ud til din virksomhed i København, og i samarbejde med dig og din virksomhed, finder vi frem til den helt rette planteløsning og dertilhørende serviceaftale.

   

  Kontakt os


   Eller ring TLF: 7631 7050
   FOR AT HØRE NÆRMERE