Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 75536877 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Planteservice Fyn

  Planteservice Fyn

  Blomster og planter er begge noget, som ofte fravælges i kontormiljøer og lignende. Flere virksomheder mener, at arbejdet med planter er for krævende og omfattende. Det behøver imidlertid ikke være en krævende opgave at holde beplantninger og dekorationer på kontorerne - tværtimod. Vi hos Gamst Danplant tilbyder planteservice til virksomheder på Fyn for at skabe de bedste arbejdsmiljøer for dig og dine kollegaer. 

  Hos Gamst Danplant vægter vi altid kundetilfredshed og kvalitet højst. Vi ved, arbejdsdagene kan være lange, og fokuset er alle andre steder end på vanding og vedligeholdelse af beplantningerne. Derfor tilbyder vi professionel gartneri til indretning af små, mellemstore og store virksomheder på hele Fyn. På denne måde vil du forbedre indeklimaet og indretningen på din arbejdsplads markant uden at skulle løfte en finger. 

  Den helt rigtige planteløsning får du gennem vores planteservice abonnement, der er nemt for virksomheden at budgettere. Resultatet er skabt på baggrund den enkelte virksomheds ønsker, krav og behov, som er i harmoni med den øvrige indretning. I øvrigt vil der ingen bekymringer være, da vi tager os af alt vanding, vedligeholdelse og plante udskiftning.

  Skab bedre indeklima med en levende indretning

  Det er videnskabeligt bevist, at planter og blomster er med til at forbedre indeklimaet markant. De renser luften og tilfører ilt, som aktivt er med til at skabe en bedre luft for medarbejderne. Det kan være med til at nedsætte træthed, hovedpine og andre gener hos de ansatte på ganske kort tid. Endvidere vil der blive skabt en forbedret akustik i lokalerne, der resulterer i et bedre lydmiljø. 

  Beplantninger er ikke kun med til at forbedre indeklimaet, det er også til stor inspiration at implementere en levende indretning. Mørke og tunge lokaler vil få en ny udstråling, der er til stor forbløffelse for alle besøgende. Lyse og store lokaler vil få skabt elegante og voluminøse rammer. Der skabes en særlig stemning, der på samme tid signalerer sans for detalje og overskud. 

  Planter kan inkorporeres på mange forskellige måder og have mange formål. Hos Gamst Danplant udvikler vi planteløsninger, som er med til at pryde lokaler med farve og liv, hvad enten det er receptionen, mødelokalerne eller andre steder, som trænger til en kærlig hånd. Vi arbejder dog også med funktionelle beplantninger, der eksempelvis kan fungere som rumdelere.

  Vi skaber dine planteløsninger

  Hos Gamst Danplant tilbyder vi altid individuelle planteløsninger til dig. Alle beplantninger og dekorationer bliver tilpasset ønsker og krav. Gennem et professionelt samarbejde vil vi skabe de bedste resultater for dig. 

  Vores abonnement og serviceaftale har følgende fremgangsmåde: 

  • Indledende samtale
  • Udvælgelse af planter og dekorationer
  • Opsætning af beplantninger
  • Vedligeholdelse 

  Den øvrige indretning og interiør spiller også en rolle i vores arbejde. Farvespillet og detaljerne vil hænge uløseligt sammen med den endelige planteløsning. En kunstnerisk udsmykning og en farverig frodighed er til stor forbløffelse og inspiration for medarbejdere såvel som besøgende. Ligeledes kan store grønlige indendørsbeplantninger også tiltrække stor opmærksomhed.

  Kontakt os endelige, hvis du måtte have nogle spørgsmål omkring dine muligheder. Vores kompetente og erfarne gartnere vil sætte stor ære i at skabe netop dine planteløsninger.

   

  Kontakt os


   Eller ring TLF: 7631 7050
   FOR AT HØRE NÆRMERE