Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 75536877 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Planteservice Århus

  Planteservice Århus

  - Skab arbejdsglæde med levende beplantning

  365 dage om året, 24 timer i døgnet - ja, en levende beplantning i kontormiljøet vil imponere alle med sine naturlige, grønne farvespil. Ægte planter vil forskønne indretningen, ligesom det næppe er nogen hemmelighed, at planter er sundhedsfremmende og har en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet. For nogle virksomheder kan det dog være en større udfordring at vande og vedligeholde planter, netop fordi arbejdstiden til tider er knap.

  Heldigvis kan du overlade det autentiske, grønne liv i vores gartneri hænder hos Gamst Danplant. Gennem en længere årrække har vi specialiseret os i at udvikle, producere og opsætte forskelligartede planter og dekorationer som et led i indretningen hos små, mellemstore og store virksomheder i Hovedstadsområdet.

  Nu er tiden kommet til, at også Århusianske virksomheder kan få glæde af vores løsninger og planteservice. Med den rette viden og de mange valgmuligheder kan vi sammen med dig forvandle virksomhedens arbejdsomgivelser til en botanisk oase med masser af liv og farve.

  Individuelle planteløsninger og planteservice

  Hos Gamst Danplant værdsætter vi kundetilfredshed og kvalitet højt. Det udmærker sig selvfølgelig også i produkterne og servicen. Beplantningerne og dekorationerne bliver alle tilpasset den enkelte virksomheds behov, ligesom planteservicen gør det.

  Overordnet set kan vores serviceaftaler dog kort beskrives med følgende punktopstilling:

  • Udvælgelse af planter og/eller dekorationer
  • Levering af produkter
  • Vedligeholdelse - herunder vanding, gødning, beskæring, aftørring af blade samt grogaranti

  Som det fremgår af ovenstående, tager vores veluddannede gartnere hånd om beplantningerne lige fra leveringen og vedligeholdelsen til den sidste levetid. Skulle planterne mod forventning ikke trives i det pågældende indeklima, kommer vi naturligvis og udskifter planterne med nye. Grogaranti er nemlig et vigtigt nøgleord i vores forretning. Baseret på virksomhedens forskellige indendørsbeplantning betales der månedligt et abonnement, som gør det nemt for dig og din virksomhed at medregne i budgetterne. Abonnementet er sammensat sådan, at det til hver en lejlighed vil være muligt at ned- eller opjustere planteløsningen, såfremt der er behov for færre eller flere planter til indretningen.

  Planter gør indretningen levende

  Indendørsbeplantning kan sætte en helt særlig stemning og ikke mindst give et indtryk af virksomhedens profil. Er indretningen eksempelvis stilfuld ned til mindste detalje, vil det naturligvis ligeledes være på sin plads at gennemtænke, hvilke planter der kan spille sammen med eller måske endda give kant til denne indretningstendens.

  For at imødekomme alle krav og præferencer tager vi hos Gamst Danplant en indledende samtale med virksomheden. Det bliver her aftalt, hvilke rum beplantningen skal være i. Er det receptionen, mødelokalet eller kontormiljøet, som skal dekoreres? Eller er det måske endda alle rum, som får fornøjelsen?

  Uanset hvilke rum der skal forgrønnes, udvælger vi i fællesskab den form for beplantning, som netop matcher virksomhedens øvrige interiør og passer ind i omgivelserne i forhold til vækstbetingelser, størrelse og funktion. I forbindelse med de to sidstnævnte hænger størrelse og funktion unægtelig sammen. Er kvadratmeterne mange, kan det være en ideel løsning at vælge en grøn indendørsbeplantning, som udmærker sig ved sin volumiøsitet. En hel væg med grønlige farvenuancer er noget, der fanger folks opmærksomhed. Men tag ikke fejl - et dekorativt bordfad eller høje, fritstående gulvvaser kan skabe mindst lige så meget arbejdsglæde med deres elegante, kunstneriske udsmykning og farvestrålende frodighed.

   

  Kontakt os


   Eller ring TLF: 7631 7050
   FOR AT HØRE NÆRMERE