Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en virksomhedsløsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 75536877 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

  Kontakt os
  Kundecenter login

  Kontorbeplantning København

  Kontorbeplantning københavn

  Hos Gamst Danplant tilbyder vi dig flotte og imødekommende indretningsløsninger, der vil passe godt ind i ethvert kontormiljø. Vi gør en stor ære ud af skabe kreative og spændende løsninger til vores kunder, som matcher deres ønsker og behov. I samarbejde vil vi skabe de bedste omstændigheder og en stilfuld indretning. Gennem vores store erfaring og passioneret engagement ved vi, at alle rum giver anledning til hver deres planteløsninger, som alle vil bidrage til et behageligt indeklima.

  Tiden er nu, og vi står klar til at pryde de mange københavnske virksomheder med vores løsninger og planteservice af høj kvalitet. De flotte kontorbeplantninger vil skabe en autentisk og levende indretning, der er til stor forbløffelse og motivation for både medarbejdere og gæster. Vi varetager hele arbejdet lige fra udvikling, producering og opsætning til vanding og udskiftning af planter.

  Af samme grund tilbyder vi planteservice til alle vores kunder, så de ikke behøver at løfte en finger. Mod et månedligt beløb vil vi stå for alt beplantning, vanding og vedligeholdelse. Vi tager os af alle typer beplantninger uafhængig af, om der er tale om få kvadratmeter op imod flere hundrede. Det er vores fornemmeste opgave at skabe din inspirerende og varierende kontorbeplantning i København.

  Skab kunst og liv i dine lokaler

  Kontorbeplantninger er sjældent en topprioritet hos hverken små, mellem eller store virksomheder, og det er der heller ikke nogen grund til. Du kan trygt overlade arbejdet til os, og se dine lokaler blive forvandlet til kunstneriske og livlige rum. På samme tid vil der blive opretholdt en professionel profil, der passer godt sammen med den øvrige indretning.

  I fællesskab vil der skabes en ny og forfriskende atmosfære, der vil løfte et hvilket som helst rum til helt nye højder. I udtrykket vil størrelse, former, funktioner og farver gå op i en højere harmoni og skabe rum til kreativ udfoldelse for alle parter. Gennem de rette valg og muligheder vil dine arbejdsomgivelser forvandles til en oase med masser af liv og sjæl.

  Vi hos Gamst Danplant ønsker at gå foran og sætte et godt eksempel for dekorativ og funktionel indretning. Vi tænker ud over det traditionelle kontorinventar og neutrale farver. I stedet ønsker vi at skabe kunst i form af kontorbeplantninger, der har en grøn og levende profil. Endvidere kan planteløsninger fungere som praktiske og funktionelle rumdelere.

  Derfor skal man vælge kontorbeplantninger

  Foruden de mange visuelle og dekorative fordele, som følger med implementeringen af kontorbeplantninger, så forbedrer de også indeklimaet. Det er videnskabeligt bevist, at beplantninger og blomster skaber et bedre indeklima og arbejdsmiljø på kontoret. Medarbejdere vil på kort sigt mærke det fornyet overskud, og det vil tilmed kunne nedsætte antallet af sygedage på en arbejdsplads markant.

  Uanset hvilket rum, der har brug for en kærlig hånd, så vil vi hjælpe dig. For at imødekomme alle vores kunder tager vi fra Gamst Danplant gerne en indledende samtale, hvor du kan sætte ord på dine ønsker og idéer. Tag ikke fejl - beplantninger er med til at skabe den nødvendige opmærksomhed og forandring for dig.

   

  Kontakt os


   Eller ring TLF: 7631 7050
   FOR AT HØRE NÆRMERE