Bestil tilbud

Få bedre indeklima med en plantevæg

En plantevæg er en rigtig fin og god løsning, hvis du vil skabe et godt kontormiljø for dine medarbejdere.

Bestil tilbud

Derfor er en plantevæg en rigtig god idé

En plantevæg er en rigtig fin og god løsning, hvis du vil skabe et godt kontormiljø for dine medarbejdere. Plantevæggen har flere gode egenskaber. Udover at være dekorativ, er plantevæggen med til at forbedre indeklimaet og akustikken. Planterne renser luften i kontoret, øger luftfugtigheden og omdanner udåndingsluften (CO2) til ilt. Du får altså et langt bedre og sundere indeklima. Flere undersøgelser viser, at planter giver dine medarbejdere mindre hovedpine, mindre sygefravær, bedre trivsel og øget produktivitet.

Bestil et tilbud i dag

– og få et konkurrencedygtigt bud på planteservice til din virksomhed

  Bliv ringet op af en af vores konsulenter til en uforpligtende snak om plantevægge der passer til dine behov og budget!

  Mobile plantevægge til hele kontoret

  LiveDivider er en mobil plantevæg, der er beplantet på begge sider. Og det gør den velegnet som rumdeler på kontoret i kantinen, aulaen eller lignende. Samtidig kan LiveDivider være med til at sænke støjniveauet mellem skriveborde eller bordene i kantinen, forbedre akustikken og jeres indeklima.
  Det innovative design i LiveDivider gør, at I ikke skal tænke på vanding af plantevæggen. LiveDivider har et indbygget vandingssystem, så der kun er behov for vanding hver 3. uge. Og det sørger vores serviceteam for under vores besøg hos jer.

  Dit Kundelogin giver dig totalt overblik

  Musam qui sit velentist, quiatiore cor magnat ant int volorit as a aliqui vel iliquas nulpa vitiis vellacc aboreperem dolum quatia quiatemo dellaut imi, optaqui net.

  Quiscitaque porem et parum quo dolor minis a non renet volupta simporios idus core nonsequatia volendis velesti bearum vent ape alignim poreperum ulparciunt.

  Vi er medlem af Brancheforeningen for Indendørs Beplantningsfirmaer