Bestil tilbud

MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE OG LAVE OMKOSTNINGER

Mosvæggene, der næsten udgør en vedligeholdelsesfri løsning, er meget billige i drift, og der vil derfor kun være udgifter i tilfælde af behov for reparation af mosvæggene, som vi hos GamstDanplant løser effektivt og hurtig for dig.

Bestil tilbud

Derfor er en mosvæg en rigtig god idé

Indretning skaber rum til kreativitet såvel praktiske fordele, og det opnår man alt sammen med implementeringen af dekorationer med mos. Ønsker man akustiske forbedringer og samtidig at skabe et grønnere udtryk til rummene på arbejdspladsen, så er en mosvæg en nem og fleksibel løsning, der ikke går på kompromis med resultatet.

Vi tilbyder dig muligheden for at få implementeret logo eller slogans som en central del af indretning, der ligeledes fungerer lyddæmpende. I stål vil vi konstruere og modellere former og løsninger, der passer til dine omgivelser og lokaler. Det vil give en rød tråd i indretningen, der er til stor forbløffelse for medarbejdere såvel som gæster, der vil opleve en afdæmpet men kreativ løsning, der ikke er overladt til tilfældighederne.

Bestil et tilbud i dag

– og få et konkurrencedygtigt bud på planteservice til din virksomhed

  Bliv ringet op af en af vores konsulenter til en uforpligtende snak om mosvægge der passer til dine behov og budget!

  Der er mange fordele ved en mosvæg

  • Forbedret akustik
  • Funktionel og fleksibel
  • Minimal vedligeholdelse
  • Lave serviceomkostninger
  • Skaber et grønnere udtryk til rummene på arbejdspladsen

  Dit Kundelogin giver dig totalt overblik

  Musam qui sit velentist, quiatiore cor magnat ant int volorit as a aliqui vel iliquas nulpa vitiis vellacc aboreperem dolum quatia quiatemo dellaut imi, optaqui net.

  Quiscitaque porem et parum quo dolor minis a non renet volupta simporios idus core nonsequatia volendis velesti bearum vent ape alignim poreperum ulparciunt.

  Vi er medlem af Brancheforeningen for Indendørs Beplantningsfirmaer