Beregn priser
Leje af planter Plantevægge Mosvægge

Kontakt Gamst Danplant

Vi skræddersyr gerne en løsning til dig ud fra dine behov og ønsker. Du er velkommen til at kontakte os via formularen herunder eller på telefon: +45 76 31 70 50 så vi kan sammensætte et godt tilbud til dig.

Kontakt os
Kundecenter login

Planteservice

Brug for hjælp?

Kontakt os

Planteservice

Med planteservice fra Gamst Danplant, skal du ikke selv tænke på vanding, vedligeholdelse og udskiftning af planter. En planteserviceaftale fra Gamst Danplant er nemlig en totalaftale, hvor vi kommer i et fast interval og sørger for, at beplantningen altid er frisk og flot.  I aftalen er der altid grogaranti, så planterne bliver udskiftet efter behov uden ekstra omkostninger.

Plantepasning behøver ikke være dyrt, og ved at have et månedligt abonnement på planteservice fra os, så kan du altid vide dig sikker på dit plantebudget, da alt er indeholdt i aftalen.

Nogle af årsagerne til at kunderne vælger Gamst Danplant er følgende:

  • Kreative indretningsforslag
  • Et stilfuldt og bredt sortiment af planter og kummer
  • Faguddannede gartnere
  • Kvalitetsstyring gennem jævnlige kontroleftersyn
  • Kunde log-in med besøgsdatoer, fakturaoversigt, plantebeholdning m.m.
  • Solid erfaring og gode referencer
  • Landsdækkende aftaler

Vores gartnere er specialuddannede inden for botaniske installationer.

Smukke og indbydende dekorationer

Blomsterdekorationer er en fantastisk måde at friske kontoret, receptionen eller mødelokalet op på. Dekorationerne giver dine medarbejdere og gæster en smuk velkomst og et godt førstehåndsindtryk.

Læs mere om blomsterdekorationer


Vores kreative dekoratører sikrer inspirerende og varierende løsninger.

Service af plantevægge

I vores planteservice program er ligeledes pasning og opsætning af plantevægge. Plantevægge kan være alt fra ganske få kvadratmeter til helt store plantevægge på over 100 m2. Vi tilpasser det enkelte system til plantevæggens størrelse - er der tale om mindre plantevægge under 10 m2, så klarer vi servicen ved manuel vanding på servicebesøgene, mens vi ved større vægge tilkobler automatisk vanding.

En planteserviceaftale på pasning af plantevægge er ligeledes en totalaftale, hvor vi garanterer for en flot og dekorativ plantevæg, hvor der løbende skiftes planter efter behov. Vi tilpasser pasningsintervallet til behovet for den enkelte plantevæg.

Dekorationsservice

Et mindre men meget synligt produkt i vores servicekoncept er vores dekorationsservice. Vores dekorationer skal ses som et alternativ til den traditionelle ugebuket, som ofte er at finde på receptionsskranken, loungebordet eller andre strategiske områder med meget synlighed.

Dekorationerne vil variere i løbet af året og vores kreative dekoratører sikrer inspirerende og varierende løsninger, der giver et godt blikfang og understreger virksomhedens øvrige indretning. Dekorationsløsningerne skiftes som hovedregel - dog afhængig af type - hver 6. uge, så der vil løbende være fornyelse.

Læs mere om dekorationer.