Kontorbeplantning

Grønne planter til kontoret

Flot kontorbeplantning kan ofte være netop det, der gør det sidste til en stilfuld indretning af kontormiljøet. Pæne velholdte planter, der passer til bygningens øvrige indretning og interiør signalerer på positiv vis at der er ’styr på tingene’, og medvirker til en professionel profil og inspirerer både gæster og medarbejdere.

Ud over de synlige æstetiske fordele ved en flot beplantning, så har planterne også en række videnskabeligt beviste positive indvirkninger på indeklimaet, som i sidste ende er med til at forbedre dette.

Planteindretning og service

Hos Gamst Danplant hjælper vi med at finde de planter og den stil, der matcher din virksomheds behov og miljø. Vi tænker kreativt og udvikler spændende løsninger til blandt andet receptionen, kontormiljøet og mødelokalet.

I fællesskab udvælger vi de planter, som passer ind i jeres omgivelser i forhold til størrelser, form, udtryk, funktion og vækstbetingelser. Vi sørger samtidig for at finde de kummer, der passer til indretningen.

Med i vores løsninger er en serviceaftale, der betyder at vores gartnere tager sig af alt det praktiske – levering, vanding, gødning, beskæring, aftørring af blade og al øvrig plantepleje.

Planter som rumdelere og kunst

Planteløsning kan også ofte erstatte mere traditionel kontorinventar, og give en mere levende og grøn profil. F.eks. kan vores LiveDividers bruges som rumdelere og LivePictures er levende kunst på væggene. Levende indretning er både inspirerende, afvekslende og samtidig bedre for indeklimaet og akustikken.

kontorbeplantning
Udtalelse fra kunde

kontorbeplantning

Kunde

“Vi fik et bedre arbejdsmiljø, efter vi fik planter på kontoret”


5 / 5 stjerner

KONTAKT OS PÅ TLF: 7631 7050
FOR AT HØRE NÆRMERE